Qui cuidarà del meu amic com jo?

A Vetland trobaràs una segona casa per a la teva mascota perquè cuidem a tots i cadascun dels seus pacients com si del nostre propi animal de companyia es tractés.

Coneix-nos

Vull saber què té la meva mascota, m’ajudes?

Entenem la salut i el benestar de la teva mascota de manera global i per això posem a la teva disposició les especialitats veterinàries necessàries per oferir la millor cura al teu animal de companyia.

Especialitats
Gato especialidades veterinarias en barcelona

Busco serveis adaptats a les necessitats de la meva mascota.

Els nostres serveis posats a la teva disposició ens permet oferir-te una resposta ràpida i de qualitat. Et convidem a conèixer amb detall tots els serveis veterinaris de Vetland.

Serveis

Com puc tenir la tranquil·litat de que la meva mascota sempre estarà atesa?

La resposta a la teva pregunta la tens en els serveis d’assistència veterinària que garanteixen l’atenció constant en la salut de la teva mascota. Et convidem a conèixer-los millor.

Més informació

Vull estar a la última sobre Vetland: notícies, esdeveniments, ofertes, etc.

Estigues sempre connectat amb Vetland. Rep informació al teu mòbil de forma instantània o a través de les xarxes socials. Tenir informació de primera mà mai ha estat tan fàcil!

Veure el blog

Més que professió, passió

Sempre busco un veterinari que tingui bons professionals i que les seves instal·lacions siguin adequades. A Vetland® vaig trobar més que això perquè els seus veterinaris senten autèntica passió pels animals i els cuiden i els revisen com si fos el seu propi. Moltes gràcies per cuidar tant bé del Hulk i la Nuca.

Veure més testimonials

Estem a: C/ Londres, 14 · 08029 · Barcelona · 935 477 254 · vetland@vetland.es