Diagnòstic per imatge

Existeixen diferents solucions per al diagnòstic per imatge. A Vetland® t’oferim les opcions de radiografia digital, ecografia i endoscòpia:

  • Radiografia digital: mitjançant els equips radiogràfics digitals obtenim imatges digitalitzades de l’organisme amb fins diagnòstics. Aquestes imatges són enviades a un monitor mèdic on són estudiades, evitant així l’ús de plaques i de líquids necessaris per al revelat amb la radiografia convencional.
  • Ecografia: tècnica de diagnòstic per imatge que permet l’exploració d’òrgans i estructures internes. Una varietat és l’ecografia Doppler, mitjançant la qual és possible visualitzar les ones de velocitat del flux sanguini en els vasos sanguinis o al cor.
  • Endoscòpia: tècnica de diagnòstic per imatge a la qual s’introdueix un instrument òptic il·luminat a l’interior d’un conducte o cavitat del cos per visualitzar-la, obtenir biòpsies o la realització de cirurgies poc invasives.

Per aquells casos més complexes, Vetland® compta amb la participació de professionals especialitzats en aquesta branca de la veterinària per garantir un resultat de màxima qualitat.

 

 

Estamos en: · · · ·